gaia Vosak za obnavljanje, 55 g
Prva pomoć za omote od pčelinjeg voska
€ 8,29
(€ 150,73 / kg, uključ. 25% PDV - bez troškova dostave)
Značajke i prednosti
- svestrano upotrebljivo
- bez plastike
- jednostavna primjena
Br. proiz. XEC-GAI-GWBW-03, Sadržaj: 55 g, EAN: 4260646630016
Opis
Omoti od pčelinjeg voska nude ekološki prihvatljiv način održavanja svježine hrane - 100% su bez plastike i vrlo su izdržljivi uz pažljivo održavanje.
Ovaj organski vosak za obnavljanje i održavanje sastoji se od organskog pčelinjeg voska, organskog ulja jojobe i smole drveća i pakiran je u tkaninu od pčelinjeg voska. Osvježava korištene omote od pčelinjeg voska, zatvara sve poderotine i osigurava bolju ljepljivost. Sadržana količina dovoljna je za osvježenje oko četiri obloge od pčelinjeg voska veličine 30x30 cm.
Ovaj pametni upcycling omogućuje vam da svoje omote od pčelinjeg voska koristite još dulje!
Primjena:
- Zagrijte pećnicu na 80° stupnjeva.
- Stavite omot od pčelinjeg voska na lim za pečenje obložen papirom za pečenje.
- Ribežom za sir naribajte malo voska iz bloka voska i rasporedite ga po dijelovima tkanine koje treba osvježiti.
- Stavite lim za pečenje s krpom u pećnicu i ostavite 3-4 minute dok se vosak ne otopi.
- Izvadite pleh iz pećnice i kistom ravnomjerno rasporedite topli vosak.
- Pomoću dvije štipaljke podignite krpu i pustite je da se osuši – oprez, vruće!
- Omot se može ponovno koristiti nakon otprilike 30 sekundi.
Savjet:
Ovaj vosak također se može koristiti za izradu vlastitih obloga od pčelinjeg voska.
Marke: | gaia |
---|---|
Značajke: | Bez plastike |
Primjena: | Kuhinja |
Svojstvo proizvoda: | Bez plastike |
Iskustva naših kupaca
recenzija na sljedećem jeziku: hrvatski za gaia Vosak za obnavljanje
1 recenzija kupaca u drugim jezicima
5 zvjezdica
5 zvjezdice | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 zvjezdica | | 0 | (0%) |
3 zvjezdica | | 0 | (0%) |
2 zvjezdica | | 0 | (0%) |
1 zvjezdica | | 0 | (0%) |
1 ocjena
hrvatski jezik još nema niti jednu recenziju, ali možete pronaći 1 recenziju na drugom jeziku.
- Bez recenzija.